Trebs 21123

Trebs 21123

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Trebs: Trebs Vas electric

ORION OCH-6622 Vas electric de la 271,77 RON ORION OCH-6622 MPM MKO-01 Vas electric de la 265,77 RON MPM MKO-01 ECG MH 178 Vas electric de la 519,99 RON ECG MH 178 Zilan ZLN9171 Vas electric 302,00 RON Zilan ZLN9171
Descrierea produsului
Putere 1400 W
Volum 12 liter
Temperatura reglabila Da
Robinet incorporabil Nu
Timer Da
Display Nu
Marimi 360 x 360 x 260 mm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest cuptor cu halogen, un ajutor de bucătărie versatil, este special proiectat pentru coacerea, fierberea, aburirea, prăjirea și decongelarea alimentelor într-o fracțiune de timp, comparativ cu alte cuptoare. Halogenul puternic poate transforma energia electrică în căldură intensă și valuri infraroșu pentru a găti alimente cu până la 40% mai repede. Mulțumită ventilatorului de înaltă performanță încorporat, cuptorul poate circula căldura pentru a se asigura că alimentele dvs. se pregătesc uniform, fără pete reci. Bolul de sticlă vă permite să urmăriți întregul proces de gătire. Cuptorul vă oferă posibilitatea de a seta timpul și temperatura, și de a putea găti mai sănătos, fără a pierde din nutrienți și aromă.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.